Learn More

Front of Exterior

The exterior shows the concept on letting nature feel a part of the space. Large windows were an integral part of this home’s design. The two wings of the home are separated by a two-story breezeway. The left side of the home is for entertaining and public spaces including a theater room upstairs and a large dining and kitchen area downstairs. The right side of the home is reserved for private areas. The master bedroom is on the main floor allowing the home to be age in place appropriate. The upstairs are three other rooms and a family room. The home was created to be a place to enjoy the company of many and comfortable for few.

Living Room

The large windows in the living room allow for beautiful views to the surrounding landscape. This area connects to the dining area behind it and allows to continue conversation through the first-floor public areas. The color scheme was chosen to be calming and easily transition through different seasons with décor.

Dining Room

 The dining areas is meant for hosting while the bar in the background provides a more informal dining opportunity for the family. The stairs are also featured in this space. With the glass banister the view through the house is minimally interrupted making the spaces feel larger and seamless.

Back of Exterior

The back of the house provides a continuation of the home to the outside as well. The nana walls open up to an enclosed patio that through another set of nana walls lead to the dining room. Providing the ability for a mixed interior and exterior space for the family provides a closer connection to their location and the nature that surrounds them.

Full Renovation Floor Plan